Vragen? Bel ons: 030 6571710 Snelle levering!Uitstekende service!
Search Site

Over ons

Over ons

van Raak is een snelgroeiend familiebedrijf. Met veel kennis, inzet en enthousiasme helpen wij onze klanten aan de beste kleding, relatiegeschenken en promotieartikelen.
A.vanRaak Promotions is opgericht 1 januari 2002 en gevestigd in Bunnik in het midden van Nederland. Wij zijn een onderdeel van vanRaak Groep te Bunnik en gespecialiseerd het leveren van (bedrukte) kleding, relatiegeschenken en promotieartikelen

In ons 14 jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 6 vaste medewerkers en div. oproepkrachten.

Onze filosofie

We streven ernaar uw favoriete aanbieder van essentiële, trendy en bedrukte artikelen te worden, bij wie u erop kunt vertrouwen dat wij onze beloften nakomen.

Favoriete aanbieder

Wij willen uw favoriete aanbieder zijn, niet alleen door de beste collectie te bieden, ondersteund door de beste voorraden tegen de beste prijs, maar we willen ook dat het gemakkelijk en leuk is om zaken met ons te doen. Het doel van onze verkoopteams is om u proactief te ondersteunen bij uw keuze voor uw favoriete artikel

Gedragscode

We doen alleen zaken met leveranciers die deze principes delen en die garanderen dat deze gehandhaafd zijn tijdens de productie van de goederen die we u aanbieden. Hieronder valt ook het handhaven van de mensenrechten, arbeidsrechten, maatschappelijke verantwoordelijkheid en milieubescherming.

De gedragscode die we met al onze leveranciers afspreken verzekert ons ervan dat de producten die wij bieden geproduceerd worden door arbeidskrachten die eerlijk betaald worden, met respect behandeld worden en die voorzien zijn van een veilige en gezonde werkomgeving. We tolereren geen enkele vorm van kinderarbeid, gedwongen of onvrijwillige arbeid, noch discriminatie op basis van ras, kleur, religie, geslacht, leeftijd, lichamelijke handicap of afkomst. Onze leveranciers zijn strikt gebonden hun werknemers niet te onderwerpen aan de dreiging van geweld, lijfstraffen, opsluiting of andere vormen van seksuele of psychologische intimidatie of misbruik.

Milieubewustzijn is ook een voortdurende overweging in onze keuze van leveranciers. We geven er de voorkeur aan te werken met partijen die zich voortdurend inzetten voor verbetering en investeringen doen in het behoud van het milieu.

De nadruk op verantwoord handelen door de gehele waardeketen laat zien dat we ons inzetten om er zeker van te zijn dat onze producten en diensten voldoen aan de heersende EU product-, veiligheids-, gezondheids- en milieuregelgeving.

a.vanRaak promotions

A.vanRaak Promotions
Regulierenring 8
3981 LB Bunnik
Nederland

Telefoonnummer: 030 6571710
Website: promotions-factory.nl
E-Mail: promotionsnospamplease@nospampleaseLvanraak.nl

KvK nummer: 30180812

BTW nummer: NL8107.30.224 B01

Bank informatie

Rekeninghouder: A.vanRaak Promotions
Bank naam: Rabobank
SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL44RABO0116485884

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: 030 6571710 of stuur ons een email naar promotionsnospamplease@nospampleaseLvanraak.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

Back to top