Vragen? Bel ons: 030 6571710 Snelle levering!Uitstekende service!
Search Site

Bestelproces

Hoe werkt onze webshop?

Op deze webshop kunt u een passende offerte aanvragen en geen bestelling plaatsen.
Binnen 24 uur na de offerte aanvraag ontvangt u van ons een passende offerte incl. eventueel bedrukkingsvoorstel-prijs en levertijd.

Wij hebben ons best gedaan om de processen op onze webshop zo helder mogelijk te houden. Het aanvragen van een offerte is in een aantal stappen te doen. Natuurlijk kunt u nog vragen hierover hebben. Wij leggen graag uit hoe de stappen van het bestelproces verlopen. En u kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen via 030 6571710 of even een email sturen naar promotionsnospamplease@nospampleaseLvanraak.nl.

1: Zoeken:

Kort: Uw product zoeken via de zoekmachine of via de categorieën.

Wij hebben op onze website de relatiegeschenken ingedeeld in diverse categorieën. Zo kunt u per productgroep eens rustig kijken wat er allemaal is. Heeft u al een specifiek idee van een gewenst relatiegeschenk? Dan kunt u in het zoekveld bovenaan uw zoekwoord invoeren. Er verschijnt dan een selectie van de mogelijkheden van uw zoekwoord.

2: Calculeren:

Kort: Prijs aanvraag berekenen op basis van de gegevens die u invult (aantal, kleur, bewerking)

Heeft u een geschikt relatiegeschenk gevonden? Dan kunt u nu aansluitend eenvoudig de kosten berekenen aan de hand van uw wensen (bruto prijzen). U vult het aantal in, de gewenste kleur van het artikel en, indien u een bedrukking wilt hebben, het aantal te bedrukken kleuren. U kunt nu kosten bekijken en desgewenst het artikel aan het offerte toevoegen. U ontvangt na het verzenden van de offerte aanvraag binnen 24 uur een passende offerte

 

4. Offerte aanvragen

Kort: gevraagde gegevens invullen voor registratie (nieuwe klant) of inloggen (bestaande klant).

Plaats uw offerte en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen voor een passende offerte.

 

 

Back to top